Салат «Панський»
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
5 мин
Приготовление
-
2
порции
Дивне на перший погляд поєднання інгридієнтів створить цікавий смак та прикрасить ваш святковий стіл!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 шт.
-
1 шт.
-
2 штматочки
-
2 шт.
Для соусу
-
1 ч.л.
-
1 ч.л.
-
1 ч.л.
Способ приготовления
Грушу очистити та нарізати тоненькими скибочками.
Хурму можна не чистити, також нарізати.
Яєчка зварити в круту, розрізати навпіл.
Викласти на дно тарілки листя салату, а зверху прошутто, грушу, хурму, яєчка.
Полити салат соусом, з'єднавши в однаковій пропорції мед, олію та бальзамічний оцет. Насолоджуватись дивним, але смачним поєднанням смаку.
Читай также: Секреты приготовления вкусных салатов