Мы используем Куки!

Салат «Панський»

Автор
Салат «Панський»
  • 5 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Дивне на перший погляд поєднання інгридієнтів створить цікавий смак та прикрасить ваш святковий стіл!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для соусу

  • Мед

    1 ч.л.

  • Олія соняшникова

    1 ч.л.

  • Бальзамічний оцет

    1 ч.л.

Способ приготовления

Грушу очистити та нарізати тоненькими скибочками.

Хурму можна не чистити, також нарізати.

Яєчка зварити в круту, розрізати навпіл.

Викласти на дно тарілки листя салату, а зверху прошутто, грушу, хурму, яєчка.

Полити салат соусом, з'єднавши в однаковій пропорції мед, олію та бальзамічний оцет. Насолоджуватись дивним, але смачним поєднанням смаку.

Читай также: Секреты приготовления вкусных салатов