На швидку руку: закуска-бомба "П'яні креветки"

Автор
3
  • 10 мин

    Приготовление

  • 10

    порций

Креветки за цим рецептом - дуже смачні! Їх приготування займає пару хвилин, і якщо тримати в морозилці пакет з креветками, то завжди можна швидко приготувати цю закуску, коли нагрянули непрохані гості.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

1. Креветки залийте пивом. Часник та огірок дрібно наріжте. З одного лимона вичавіть сік.

2. До креветок додайте нарізані часник, солоний огірок, рубаний гострий перець, лимонний сік і варіть все 2-5 хвилин.

3. Варені креветки викладіть на решітку, охолодіть.

Як подавати до столу:

За бажанням прикрашайте лимоном та зеленню.

До речі: Креветки добре їсти в спепку, коли немає апетиту і їсти майже не хочеться - вони не викликають відрази. Вживаючи креветки, ми покращуємо і нормалізуємо обмін речовин нашого організму. Мінерали допомагають роботі нашої серцево-судинної системи. Ті, хто регулярно вживає креветки, рідше страждає алергічними реакціями, вони не схильні до онкологічних захворювань.

Смачного!