На швидку руку: закуска-бомба "П'яні креветки"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
10 мин
Приготовление
-
10
порций
Креветки за цим рецептом - дуже смачні! Їх приготування займає пару хвилин, і якщо тримати в морозилці пакет з креветками, то завжди можна швидко приготувати цю закуску, коли нагрянули непрохані гості.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г.
-
1/2 шт.
-
300 м
-
2 шт.
-
3 зубчики.
-
1/2 ч.л.
Способ приготовления
1. Креветки залийте пивом. Часник та огірок дрібно наріжте. З одного лимона вичавіть сік.
2. До креветок додайте нарізані часник, солоний огірок, рубаний гострий перець, лимонний сік і варіть все 2-5 хвилин.
3. Варені креветки викладіть на решітку, охолодіть.
Як подавати до столу:
За бажанням прикрашайте лимоном та зеленню.
До речі: Креветки добре їсти в спепку, коли немає апетиту і їсти майже не хочеться - вони не викликають відрази. Вживаючи креветки, ми покращуємо і нормалізуємо обмін речовин нашого організму. Мінерали допомагають роботі нашої серцево-судинної системи. Ті, хто регулярно вживає креветки, рідше страждає алергічними реакціями, вони не схильні до онкологічних захворювань.
Смачного!