3 найкращих рецепта налисників

Автор

Пропонуємо спробувати три найкращих рецепта улюблених смаколиків.

Налисники з шоколадною начинкою

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Молоко - 0,5 л
  • Яйця – 3 шт
  • Борошно - 200 г
  • Цукор - 3 ст.л.
  • Олія - 1 ст.л.
  • Вершкове масло - 1 ст.л.
  • дрібка солі

Для начинки:

  • Плитка шоколаду -100 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Води - 2 ст.л.
  • Цукрова пудра – 2 ст.л.
  • Свіжі або консервовані фрукти – 150 г

Спосіб приготування:

Для млинців: змішати до однорідної маси яйця, сіль, цукор, просіяне борошно і трохи молока. Потім потроху додавати молоко, постійно помішуючи тісто, щоб не було грудочок.Наприкінці в тісто додати половину олії, щоб у процесі смаження млинчики не приставали до сковороди. Тісто по густоті має вийти, як рідка сметана.Смажити млинці на добре розігрітій пательні до рум’яної скоринки.Для начинки: Розтопити на водяній бані шоколад і масло, ретельно перемішуючи масу до однорідності. Потім додати цукрову пудру і також розмішати. Намастити млинці цією шоколадною пастою, та рівномірно розподілити по поверхні нарізані фрукти, загорнути налисник трикутничком.

Смачного!

Налисники з печінковою начинкою

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Молоко - 0,5 л
  • Яйця – 3 шт
  • Борошно - 200 г
  • Цукор - 1 ст.л.
  • Олія - 1 ст.л.
  • Вершкове масло - 1 ст.л.
  • дрібка солі

Для начинки:

  • Печінка куряча- 600 г
  • Цибуля – 3 шт.
  • Морква -2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:

З’єднати всі інгредієнти для млинців, і замісити середньої густоти тісто. Випікати млинці на добре розігрітій сковороді до рум’яної скоринки.Для начинки: печінку зварити та пропустити через м’ясорубу. Цибулю з морквою почистити, дрібно порізати і обсмажити, наприкінці, додавши печінку та посмажити ще декілька хвилин.Яйця зварити, потерти на тертці з великими отворами і додати на пательню до печінки з овочами. Посолити, поперчити і добре все вимішати. Викласти готову начинку на млинці та звернути їх конвертом. Смачні налисники готові!

Налісники з фетою та овочами

Інгредієнти:

Для млинців:

  • Молоко - 0,5 л
  • Яйця – 3 шт
  • Борошно - 200 г
  • Цукор - 1 ст.л.
  • Олія - 1 ст.л.
  • Вершкове масло - 1 ст.л.
  • дрібка солі

Для начинки:

  • Сир фета – 250 г
  • Свіжі помідори – 3 шт
  • Маслини – 50 г
  • Зелень базиліку, або кріп – за смаком

Спосіб приготування:

З підготовлених для млинців інгредієнтів замісити тісто та насмажити млинців.Намастити кожен млинчик розтертою фетою, покласти дрібно порізані овочі та трішки посіченої зелені. Згорнути в налисник. Все, смачна закуска готова!