3 найкращих рецепта налисників
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Пропонуємо спробувати три найкращих рецепта улюблених смаколиків.
Налисники з шоколадною начинкою
Інгредієнти:
Для млинців:
- Молоко - 0,5 л
- Яйця – 3 шт
- Борошно - 200 г
- Цукор - 3 ст.л.
- Олія - 1 ст.л.
- Вершкове масло - 1 ст.л.
- дрібка солі
Для начинки:
- Плитка шоколаду -100 г
- Вершкове масло - 50 г
- Води - 2 ст.л.
- Цукрова пудра – 2 ст.л.
- Свіжі або консервовані фрукти – 150 г
Спосіб приготування:
Для млинців: змішати до однорідної маси яйця, сіль, цукор, просіяне борошно і трохи молока. Потім потроху додавати молоко, постійно помішуючи тісто, щоб не було грудочок.Наприкінці в тісто додати половину олії, щоб у процесі смаження млинчики не приставали до сковороди. Тісто по густоті має вийти, як рідка сметана.Смажити млинці на добре розігрітій пательні до рум’яної скоринки.Для начинки: Розтопити на водяній бані шоколад і масло, ретельно перемішуючи масу до однорідності. Потім додати цукрову пудру і також розмішати. Намастити млинці цією шоколадною пастою, та рівномірно розподілити по поверхні нарізані фрукти, загорнути налисник трикутничком.Смачного!
Налисники з печінковою начинкою
Інгредієнти:
Для млинців:
- Молоко - 0,5 л
- Яйця – 3 шт
- Борошно - 200 г
- Цукор - 1 ст.л.
- Олія - 1 ст.л.
- Вершкове масло - 1 ст.л.
- дрібка солі
Для начинки:
- Печінка куряча- 600 г
- Цибуля – 3 шт.
- Морква -2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування:
З’єднати всі інгредієнти для млинців, і замісити середньої густоти тісто. Випікати млинці на добре розігрітій сковороді до рум’яної скоринки.Для начинки: печінку зварити та пропустити через м’ясорубу. Цибулю з морквою почистити, дрібно порізати і обсмажити, наприкінці, додавши печінку та посмажити ще декілька хвилин.Яйця зварити, потерти на тертці з великими отворами і додати на пательню до печінки з овочами. Посолити, поперчити і добре все вимішати. Викласти готову начинку на млинці та звернути їх конвертом. Смачні налисники готові!Налісники з фетою та овочами
Інгредієнти:
Для млинців:
- Молоко - 0,5 л
- Яйця – 3 шт
- Борошно - 200 г
- Цукор - 1 ст.л.
- Олія - 1 ст.л.
- Вершкове масло - 1 ст.л.
- дрібка солі
Для начинки:
- Сир фета – 250 г
- Свіжі помідори – 3 шт
- Маслини – 50 г
- Зелень базиліку, або кріп – за смаком