Французький томатний тарт: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 1
-
55 мин
Приготовление
-
8
порций
Смачно і просто!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г.
-
3-4 шт.
-
5-6 шт.
-
50 мл.
-
1 зубчик.
-
за смаком.
-
за смаком.
-
за смаком.
Способ приготовления
До речі:
Трави можуть бути і іншими - розмарин або орегано теж прекрасно підходять для такої страви!
А ви знали? Вважається, що тарти походять від традиції готування нашарованих страв, або є продуктами середньовічної традиції приготування пирогів. Пісочне тісто вперше почало широко використовуватися з 1550 року, приблизно через 200 років після винайдення пирогів. У той час тарти вважалися престижними й популярними серед еліти, на відміну від звичайних пирогів.