Гарбузовий пудинг: рецепт яскравого десерту
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 5
-
1 ч
Приготовление
-
8
порций
З такою смачною випічкою кожна маленька і велика "нехочуха" полюбить страви із гарбуза. Ну, погодьтеся, хто встоїть перед ароматним і ніжним, соковитим десертом? А й справді, що ніхто! Тож заварюйте ароматний чай і кличте усіх домашніх ласувати гарбузовий пудинг!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г.
-
125 г.
-
6 шт.
-
300 г.
-
1 шт.
-
0,5 ч.л.
-
0,5 ч.л.
-
240 мл.
-
75 мл.
-
щіпка.
-
для посипання.
Способ приготовления
Приємного апетиту!
Рекомендації:
- При запіканні тіста, його можна трохи присипати чистої квасолею або горохом, для того щоб воно не підіймалося і було рівним. А потім висипати її і залити тісто начинкою.
- Якщо ви боїтеся, що тісто може пристати до форми, застеліть її пергаментним папером.