Англійський "Пастуший пиріг"

Автор
2
  • 45 мин

    Приготовление

  • 1

    порция

Незважаючи на свою назву - це справжнісінька запіканка. Смачна, ситна і дуже проста в приготуванні. Доречі, якщо замість яловичини ви використаєте будь-яке інше м'ясо, то це вже буде не Shepherd’s pie, а Cottage Pie

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Картоплю очистіть і відваріть до готовності в підсоленій воді.М'ясо перекрутити в м'ясорубці з великими отворами. Моркву натріть на тертці, цибулю порубати.Обсмажте фарш на рослинній олії разом з морквою до розсипчастості. Додайте цибулю, горошок і змішану томатну пасту з гарячою водою. Тушкуйте 10 хвилин. Посоліть і поперчіть.У готову картоплю додайте вершкове масло, розімніть, додаючи гаряче молоко. Додайте сирий жовток, перемішати.Додайте тертий сир. У форму викладіть фарш разом з соусом. Зверху покладіть картопляне пюре.Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки 30-40 хвилин.

Как и с чем подавать

Трохи охолодіть пиріг перед подачею на стіл. Смачного!