Англійський "Пастуший пиріг"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
45 мин
Приготовление
-
1
порция
Незважаючи на свою назву - це справжнісінька запіканка. Смачна, ситна і дуже проста в приготуванні. Доречі, якщо замість яловичини ви використаєте будь-яке інше м'ясо, то це вже буде не Shepherd’s pie, а Cottage Pie
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
600 г
-
500 г
-
1 шт.
-
1шт.
-
за смаком
-
1 шт.
-
3-4 ст.л.
-
1 ст.л.
-
2-3 жмені
-
2 ст.л.
Способ приготовления
Как и с чем подавать
Трохи охолодіть пиріг перед подачею на стіл. Смачного!