Англійський "Пастуший пиріг"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
45 мин
Приготовление
-
1
порция
Незважаючи на свою назву - це справжнісінька запіканка. Смачна, ситна і дуже проста в приготуванні. Доречі, якщо замість яловичини ви використаєте будь-яке інше м'ясо, то це вже буде не Shepherd’s pie, а Cottage Pie
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
600 г
-
500 г
-
1 шт.
-
1шт.
-
за смаком
-
1 шт.
-
3-4 ст.л.
-
1 ст.л.
-
2-3 жмені
-
2 ст.л.
Способ приготовления
Картоплю очистіть і відваріть до готовності в підсоленій воді.М'ясо перекрутити в м'ясорубці з великими отворами. Моркву натріть на тертці, цибулю порубати.Обсмажте фарш на рослинній олії разом з морквою до розсипчастості. Додайте цибулю, горошок і змішану томатну пасту з гарячою водою. Тушкуйте 10 хвилин. Посоліть і поперчіть.У готову картоплю додайте вершкове масло, розімніть, додаючи гаряче молоко. Додайте сирий жовток, перемішати.Додайте тертий сир. У форму викладіть фарш разом з соусом. Зверху покладіть картопляне пюре.Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки 30-40 хвилин.Как и с чем подавать
Трохи охолодіть пиріг перед подачею на стіл. Смачного!