Торт-вінок "Павлова" з французького безе

Автор
4

Не секрет, що цей торт був названий на честь легендарної балерини, королеви сцени — Анни Павлової. Він такий же легкий і ніжний, як сама Павлова.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Відокремте білки від жовтків.Збийте білки.Додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати.З'єднайте білкову масу з кукурудзяним крохмалем, оцтом, соком лимона і ваніліном.Добре розмішайте тісто.Нагрійте духовку до 120 ° С і застеліть деко для кексу папером для випічки.Викладайте ложкою безе.Випікайте корж близько 1,5 години, поки він не стане щільним.Вимкніть вогонь і дайте безе охолонути прямо в духовці.Збийте вершки з цукровою пудрою до густої консистенції.Намазайте корж.Прикрасьте торт будь-якими ягодами і фруктами на свій смак.

Розріжте торт і насолоджуйтеся ніжним десертом, відчуваючи, як приємно хрумтить безе з соковитою і м'якою начинкою, нагадує свіжий зефір.