Торт-вінок "Павлова" з французького безе
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 4
Не секрет, що цей торт був названий на честь легендарної балерини, королеви сцени — Анни Павлової. Він такий же легкий і ніжний, як сама Павлова.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
6 шт.,
-
300 г,
-
1,5 ст. л.,
-
4 ч. Л.,
-
1 ч. Л.,
-
на кінчику ножа,
-
350 мл,
-
4 ч. Л.,
-
на ваш смак.
-
на ваш смак.
Способ приготовления
Розріжте торт і насолоджуйтеся ніжним десертом, відчуваючи, як приємно хрумтить безе з соковитою і м'якою начинкою, нагадує свіжий зефір.