Торт-вінок "Павлова" з французького безе
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Не секрет, що цей торт був названий на честь легендарної балерини, королеви сцени — Анни Павлової. Він такий же легкий і ніжний, як сама Павлова.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
6 шт.,
-
300 г,
-
1,5 ст. л.,
-
4 ч. Л.,
-
1 ч. Л.,
-
на кінчику ножа,
-
350 мл,
-
4 ч. Л.,
-
на ваш смак.
-
на ваш смак.
Способ приготовления
Відокремте білки від жовтків.Збийте білки.Додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати.З'єднайте білкову масу з кукурудзяним крохмалем, оцтом, соком лимона і ваніліном.Добре розмішайте тісто.Нагрійте духовку до 120 ° С і застеліть деко для кексу папером для випічки.Викладайте ложкою безе.Випікайте корж близько 1,5 години, поки він не стане щільним.Вимкніть вогонь і дайте безе охолонути прямо в духовці.Збийте вершки з цукровою пудрою до густої консистенції.Намазайте корж.Прикрасьте торт будь-якими ягодами і фруктами на свій смак.Розріжте торт і насолоджуйтеся ніжним десертом, відчуваючи, як приємно хрумтить безе з соковитою і м'якою начинкою, нагадує свіжий зефір.