Качина грудинка зі сливовим соусом: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 3
-
30 мин
Приготовление
-
4
порции
Ви не купуєте качку, бо вважаєте, що її довго і нудно готувати? Все не так складно, як може здаватися! Спробуйте приготувати качку зі сливовим соусом, яка буде виглядати як справжня ресторанна страва, а за смаком перевершить будь-які шедеври кулінарії!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
30 г.
-
1 шт.
-
2 зубчики.
-
шматочок в 3 см.
-
1/2 шт.
-
450 г.
-
80 г.
-
1 ст.л.
-
100 мл.
-
4 шт.
Способ приготовления
Як і з чим подавати до столу:
Наріжте качині грудки тонкими скибочками і викладіть на блюдо разом з огірком і цибулею. Полийте соусом, присипте чилі і подавайте з рисом.
До речі:Важливо, щоб сливи для цього соусу були дуже стиглими, інакше соус буде дуже сухим та несмачним.