Готуємо печеню по-домашньому: покроковий рецепт

Автор
29
  • 40 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Печеня з курки має чудовий смак і дуже гарно виглядає в тарілці. Проста і смачна страва на кожен день, яка чудового живить і зігріває у зимовий час.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Наріжте курку на невеликі шматочки, посоліть, поперчіть і обсмажте на олії.Картоплю очистіть і наріжте великими шматками.Обсмажте на олії з двох боків до золотистого кольору.Моркву наріжте дрібними кубиками, цибулю поріжте дрібно і також обсмажте овочі.Перекладіть шматочки курки і картоплю в каструлю, зверху викладіть обсмажені овочі, додайте часник і спеції за смаком, налийте трохи води (близько склянки). Якщо потрібно, досоліть страву. Доведіть печеню до готовності на повільному вогні, перед вимиканням вогню додайте дрібно нарізану зелень.

Читай также: Жаркое: 5 лучших рецептов по версии SMAK.UA