Готуємо печеню по-домашньому: покроковий рецепт
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
40 мин
Приготовление
-
3
порции
Печеня з курки має чудовий смак і дуже гарно виглядає в тарілці. Проста і смачна страва на кожен день, яка чудового живить і зігріває у зимовий час.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 шт.
-
1 кг
-
1 шт.
-
1 шт.
-
1 зубчик
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Наріжте курку на невеликі шматочки, посоліть, поперчіть і обсмажте на олії.Картоплю очистіть і наріжте великими шматками.Обсмажте на олії з двох боків до золотистого кольору.Моркву наріжте дрібними кубиками, цибулю поріжте дрібно і також обсмажте овочі.Перекладіть шматочки курки і картоплю в каструлю, зверху викладіть обсмажені овочі, додайте часник і спеції за смаком, налийте трохи води (близько склянки). Якщо потрібно, досоліть страву. Доведіть печеню до готовності на повільному вогні, перед вимиканням вогню додайте дрібно нарізану зелень.Читай также: Жаркое: 5 лучших рецептов по версии SMAK.UA