М'ясо, тушковане із квашеними огірками
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
3 ч
Приготовление
-
4
порции
Ніжне м'ясо, що тане в роті, готуємо не лише із квашеними огірками, а й з додаванням огіркового розсолу!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг
-
2 головки
-
2 шт.
-
6 шт.
-
0,5 л
-
3 ст.л.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
пучечок
Способ приготовления
М'ясо нарізаємо великими шматками.
Кожен шматок змащуємо рослинною олією, перчимо. Й залишаємо у мисці на 1 годину.
В добре розігрітій олії обсмажуємо м'ясо з двох боків.
Підсмажене м'ясо складаємо у чавун або каструлю. Зверху викладаємо зубці часнику, цибулю, нарізану кільцями, та розрізані на чотири частини огірки. Заливаємо все огірковим розсолом. Й тушкуємо одну годину, час від часу помішуючи.
На сухій сковорідці підсмажуємо муку до рожевого кольору. Змішуємо муку із сметаною та медом. Додаємо соус до м’яса і ще тушкуємо 20 хвилин.
Готове м'ясо посипаємо нарізаним кропом, накриваємо кришкою і залишаємо на півгодини.
Читай также: Страва до святкового столу: завиванці з капусти