Мы используем Куки!

Завиванці з капусти

Автор
Завиванці з капусти
  • 40 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Це не голубці! А неймовірно смачні рулетики зі шматочками м’яса.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Капуста  (листья)

    10 шт.

  • М'ясо (відбиті шматочки)

    10 шт.

  • Помідори

    4 шт.

  • Сметана

    200 мл

  • Мука

    1 ст.л.

  • Лук

    1 шт.

  • Морковь

    2 шт.

  • Петрушка

    за смаком

  • Укроп зонтиками

    за смаком

  • Сіль

    за смаком

  • Перець чорний мелений

    за смаком

Способ приготовления

Листки капусти пропарити у воді як на голубці (опустити в киплячу воду на 1-2 хв. й витягнути), обрізати товсті прожилки.

На кожен лист викласти шматочок відбитого м’яса, на нього насипати подрібнену зелень петрушки та кропу, шматочки моркви. Посолити, поперчити й загорнути конвертиком. Для того, щоб завиванці не розпадалися, їх можна зв’язати зеленою цибулею або ниткою.

Читай также: Как красиво завернуть голубцы: секрет идеального блюда (видео)

Завиванці викладаємо у каструлю, дно якої вистеляємо капустяним листям.

Наливаємо гарячої води рівно стільки, аби вона прикрила рулетики. Зверху викладаємо шматочки помідорів, нарізані шматочками. Солимо за смаком й тушкуємо 35 хвилин на невеликому вогні.

В цей час цибулю нарізаємо й підсмажуємо до золотавого кольору.

Окремо в іншій сковороді підсмажуємо муку до рожевого кольору. Змішуємо її зі сметаною, підсмаженою цибулею. Розмішуємо, додаємо 0,5 скл. гарячої води, подрібнений кріп. Перемішуємо й заливаємо цим соусом завиванці. Доводим до кипіння. Варимо 2-3 хв.

Завиванці готові. До столу їх можна подавати із соусом, в якому вони готувалися.

Читай также: Бюджетна смакота: цибуляники із соусом