Зелений пляцок

Автор
0
  • 15 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

І не омлет, і не пиріг! А найкращий пляцок із зеленню!

Способ приготовления

На розігріту сковорідку із олією викласти подрібнений шпинат. Протушкувати кілька хвилин.Яйця розбити в миску, додати сметану, імбир, перець, кмин, сіль, мускатний горіх.Окремо змішати муку із содою і висипати до яєць. Добре перемішати. Висипати подрібнену зелень й тушкований шпинат, бринзу. Знову вимішати.Форму для запікання застелити пергаментним папером, вилити яєчну суміш і поставити до розігрітої до 180º градусів духовку на 15 хвилин.Зелений пляцок готовий.

Як та з чим подавати

Його можна подавати до столу і сметаною чи будь-яким смачним соусом.