Зелений пляцок
- Автор
- Дата публикации
- Автор
![Зелений пляцок](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/38/9ab637b4-bda90346b10bf435954fc0a7f8efa385.jpg?v=0193_1)
-
15 мин
Приготовление
-
3
порции
І не омлет, і не пиріг! А найкращий пляцок із зеленню!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
5 шт.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
за смаком
-
дрібка
-
дрібка
-
дрібка
-
дрібка
-
дрібка
Способ приготовления
На розігріту сковорідку із олією викласти подрібнений шпинат. Протушкувати кілька хвилин.Яйця розбити в миску, додати сметану, імбир, перець, кмин, сіль, мускатний горіх.Окремо змішати муку із содою і висипати до яєць. Добре перемішати. Висипати подрібнену зелень й тушкований шпинат, бринзу. Знову вимішати.Форму для запікання застелити пергаментним папером, вилити яєчну суміш і поставити до розігрітої до 180º градусів духовку на 15 хвилин.Зелений пляцок готовий.Як та з чим подавати
Його можна подавати до столу і сметаною чи будь-яким смачним соусом.