Зелений пляцок
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
15 мин
Приготовление
-
3
порции
І не омлет, і не пиріг! А найкращий пляцок із зеленню!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
5 шт.
Сметана
1 ст.л.
Мука пшенична
1 ст.л.
Мука кукурудзяна
1 ст.л.
Сир бринза
1 ст.л.
Сіль
за смаком
Горіхи мускатні
дрібка
Зелень (кріп, петрушка, рукола, шпинат, м’ята, кінза)
Сода
дрібка
Імбир (мелений)
дрібка
Кмин
дрібка
Перець чорний мелений
дрібка
Способ приготовления
На розігріту сковорідку із олією викласти подрібнений шпинат. Протушкувати кілька хвилин.Яйця розбити в миску, додати сметану, імбир, перець, кмин, сіль, мускатний горіх.Окремо змішати муку із содою і висипати до яєць. Добре перемішати. Висипати подрібнену зелень й тушкований шпинат, бринзу. Знову вимішати.Форму для запікання застелити пергаментним папером, вилити яєчну суміш і поставити до розігрітої до 180º градусів духовку на 15 хвилин.Зелений пляцок готовий.Як та з чим подавати
Його можна подавати до столу і сметаною чи будь-яким смачним соусом.