Мы используем Куки!

Зелений пляцок

Автор
Зелений пляцок
  • 15 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

І не омлет, і не пиріг! А найкращий пляцок із зеленню!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Яйцо куриное

    5 шт.

  • Сметана

    1 ст.л.

  • Мука пшенична

    1 ст.л.

  • Мука кукурудзяна

    1 ст.л.

  • Сир бринза

    1 ст.л.

  • Сіль

    за смаком

  • Горіхи мускатні

    дрібка

  • Зелень (кріп, петрушка, рукола, шпинат, м’ята, кінза)

  • Сода 

    дрібка

  • Імбир (мелений)

    дрібка

  • Кмин

    дрібка

  • Перець чорний мелений

    дрібка

Способ приготовления

На розігріту сковорідку із олією викласти подрібнений шпинат. Протушкувати кілька хвилин.Яйця розбити в миску, додати сметану, імбир, перець, кмин, сіль, мускатний горіх.Окремо змішати муку із содою і висипати до яєць. Добре перемішати. Висипати подрібнену зелень й тушкований шпинат, бринзу. Знову вимішати.Форму для запікання застелити пергаментним папером, вилити яєчну суміш і поставити до розігрітої до 180º градусів духовку на 15 хвилин.Зелений пляцок готовий.

Як та з чим подавати

Його можна подавати до столу і сметаною чи будь-яким смачним соусом.