До великоднього столу: домашня ковбаса від Тетяни Литвинової

Автор
1
  • 40 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Кулінарний експерт і телеведуча Тетяна Литвинова ділиться рецептом дуже смачної домашньої ковбаси без барвників і стабілізаторів, яку можна подати гостям до святкового великоднього столу.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Куряче філе наріжте кубиками, далі подрібніть в блендері.В отриманий фарш влийте вершки, додайте яєчний білок, часник.Посоліть і поперчіть за смаком, влийте буряковий сік.Візьміть фольгу і складіть її вдвічі, зверху викладіть курячу масу.Обережно сформуйте ковбаску, зв'яжіть кінці фольги ниткою.Покладіть ковбасу в два целофанові пакети і обв'яжіть батон ниткою в двох місцях.Покладіть ковбасу в каструлю з водою, варіть 30-40 хвилин на середньому вогні.Після того, як ковбаса приготується, остудіть її і перекладіть в холодильник на ніч.

Читай также: Топ-3 рецепта домашней колбасы к Пасхе