До великоднього столу: домашня ковбаса від Тетяни Литвинової
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
40 мин
Приготовление
-
5
порций
Кулінарний експерт і телеведуча Тетяна Литвинова ділиться рецептом дуже смачної домашньої ковбаси без барвників і стабілізаторів, яку можна подати гостям до святкового великоднього столу.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г
-
200 мл
-
2 шт.
-
1 зубчик
-
3 ст. л.
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Куряче філе наріжте кубиками, далі подрібніть в блендері.В отриманий фарш влийте вершки, додайте яєчний білок, часник.Посоліть і поперчіть за смаком, влийте буряковий сік.Візьміть фольгу і складіть її вдвічі, зверху викладіть курячу масу.Обережно сформуйте ковбаску, зв'яжіть кінці фольги ниткою.Покладіть ковбасу в два целофанові пакети і обв'яжіть батон ниткою в двох місцях.Покладіть ковбасу в каструлю з водою, варіть 30-40 хвилин на середньому вогні.Після того, як ковбаса приготується, остудіть її і перекладіть в холодильник на ніч.Читай также: Топ-3 рецепта домашней колбасы к Пасхе