Рецепти на сковороді-гриль: котлета «Дарницька»

Автор
6
  • 55 мин

    Приготовление

  • 12

    порций

Ароматна котлета на кісточці готується в сковороді-гриль з мінімальною кількістю олії. Надзвичайно смачна та вишукана страва.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

М'ясо промийте, добре обсушіть. Посоліть та поперчіть з двох сторін.Сковороду-гриль сильно розігрійте, змастіть олією, обсмажуйте хвилин 5 (далі без додавання олії).Переверніть котлетки і продовжіть смажити вже на сухій сковороді з усіх сторін.Складіть м'ясо в сотейник або невелику каструлю.Залийте окропом до середини верхньої котлети, додайте оцет, спеції, тушкуйте на середньому вогні.Коли рідина википить на чверть - додайте коньяк і тушкуйте ще хвилин 40-50.

Як подавати

Подавайте з вашим улюбленим гарніром.

Смачного!