Рецепти на сковороді-гриль: котлета «Дарницька»
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
55 мин
Приготовление
-
12
порций
Ароматна котлета на кісточці готується в сковороді-гриль з мінімальною кількістю олії. Надзвичайно смачна та вишукана страва.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
12 шт.
-
0,5 ч.л.
-
6 гілочок
-
2 шт.
-
3 ст.л.
-
1 ст.л.
Способ приготовления
М'ясо промийте, добре обсушіть. Посоліть та поперчіть з двох сторін.Сковороду-гриль сильно розігрійте, змастіть олією, обсмажуйте хвилин 5 (далі без додавання олії).Переверніть котлетки і продовжіть смажити вже на сухій сковороді з усіх сторін.Складіть м'ясо в сотейник або невелику каструлю.Залийте окропом до середини верхньої котлети, додайте оцет, спеції, тушкуйте на середньому вогні.Коли рідина википить на чверть - додайте коньяк і тушкуйте ще хвилин 40-50.Як подавати
Подавайте з вашим улюбленим гарніром.
Смачного!