Швидкий рецепт маринування будь-яких грибів

Читать на русском
Автор
1
  • 1 г

    Приготування

Перед вами - найкращий і найпростіший рецепт маринування будь-яких грибів.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

1. Добре перебрати, очистити, промити гриби холодною водою, залишити дрібні цілими, великі нарізати.

2. Цибулю дрібно нашаткувати, викласти промиту зелень на дно стерилізованої банки.

3. У каструлі з’єднати гриби і всі інгредієнти, виключаючи зелень, довести до кипіння, зменшити вогонь до слабкого, кип’ятити ще 15 хв, потім дати трохи охолонути.

4. Влити гриби з маринадом в банку, дати охолонути, закрити капроновою кришкою, прибрати в холод на зберігання.

Поради:

  • Не закривайте мариновані гриби металевими кришками.
  • Перед вживанням мариновані гриби потрібно витримати не менше 25-30 днів для досягнення оптимального смаку.
  • Зберігайте будь мариновані гриби не більше 6-12 місяців в темному сухому місці.