-
1 г
Приготування
Перед вами - найкращий і найпростіший рецепт маринування будь-яких грибів.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
700 г.
-
5-7 бутонів.
-
3 шт.
-
Чебрець/орегано/петрушка/базилік (свіжий)
2-3 гілочки.
-
1 шт.
-
0,75 склянки.
-
1/3 склянки.
-
1 ст.л.
-
1,5 ч.л.
Спосіб приготування
1. Добре перебрати, очистити, промити гриби холодною водою, залишити дрібні цілими, великі нарізати.
2. Цибулю дрібно нашаткувати, викласти промиту зелень на дно стерилізованої банки.
3. У каструлі з’єднати гриби і всі інгредієнти, виключаючи зелень, довести до кипіння, зменшити вогонь до слабкого, кип’ятити ще 15 хв, потім дати трохи охолонути.
4. Влити гриби з маринадом в банку, дати охолонути, закрити капроновою кришкою, прибрати в холод на зберігання.
Поради:
- Не закривайте мариновані гриби металевими кришками.
- Перед вживанням мариновані гриби потрібно витримати не менше 25-30 днів для досягнення оптимального смаку.
- Зберігайте будь мариновані гриби не більше 6-12 місяців в темному сухому місці.