Гриби по-венесуельськи

Читать на русском
Автор
157
  • 4 г

    Приготування

  • 5

    порцій

Такі грибочки можна приготувати заздалегідь і подати до столу як пікантну смачну закуску.

Мариновані печериці стануть ідеальним доповненням до будь-якого столу. Головна перевага цього способу приготування в тому, що гриби не потрібно довго варити чи стерилізувати, досить прокип'ятити їх у маринаді всього 5 хвилин. Завдяки цьому вони залишаються щільними та хрусткими. Щоб закуска вийшла максимально смачною та апетитною, вибирайте дрібні печериці, вони промаринуються швидше.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Печериці ретельно вимийте. Бажано брати грибочки поменше, якщо великі – розріжте на 2 частини.

  2. Частки часнику продавіть через прес.

  3. Візьміть глибоку сковороду та викладіть усі інгредієнти, накрийте кришкою та поставте на середній вогонь. Коли рідина в сковороді закипить, зменшити вогонь і варіть 5 хвилин.

  4. Остудити гриби і перекладіть в банку. Залийте маринадом зі сковороди та поставте в холодильник. Через 4 години грибочки будуть готові.

Як і з чим подавати

Коли гриби будуть готові, злийте маринад, перекладіть їх у красиву піалу та подавайте до столу. Для додаткового аромату можна скропити їх свіжою олією та посипати свіжим кропом або зеленою цибулею.

Мариновані гриби доповнять смажену чи запечену картоплю, м’ясо чи курку (особливо, приготовані на грилі).

Нарізані грибочки можна використовувати для приготування вінегрету або інших овочевих салатів. Також можна подавати їх на скибочках чорного хліба, злегка натертих часником.