-
4 г
Приготування
-
6
порцій
Домашні солодощі можуть бути і смачними, і розкішними. Просто як наступний рецепт. Багато хто пам’ятає з дитинства смак солодкої чайної ковбаски. Розповімо, як вдома приготувати її особливо смачно.
Рецептом поділились у кулінарному блозі kylinariya439. Знадобиться вершкове масло, печиво, горішки та ще деякі продукти. Це надзвичайно просто, а результат — неперевершений.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
500 гр
-
5 ст. л
-
4 ст. л
-
180 гр
-
150 мл
За бажанням
-
за смаком
-
100 гр
-
100 гр
Етапи приготування
-
Пісочне печиво подрібнюємо в крихту. Можна зробити це блендером або ж просто качалкою для тіста. 3а бажанням, на цьому етапі до печива додаємо кокосову стружку, горішки, мак тощо.
-
В мисці цукор поєднуємо з какао, молоком та маслом. Перекладаємо все в сотейник, варимо суміш до закипання і переливаємо в печиво.
-
Все ретельно перемішуємо, повинна вийти гладка і пластична маса. Перекладаємо її на харчову плівку чи пакет. Формуємо з маси ковбаску за допомогою плівки та відправляємо в холодильник на 1-2 години. Готову ковбаску можна присипати кокосовою стружкою, кунжутом або й навіть просто цукровою пудрою — буде надзвичайно смачно.
Коли ця ковбаска стабілізується в холодильнику, її можна буде одразу нарізати і смакувати. Також ми ділились рецептом надзвичайно простого десерту всього із двох інгредієнтів — стиглої хурми та какао.