І домашні, і гості попросять добавки
Один із найпопулярніших салатів взимку — класичний олів’є. Безумовно, рецептів цієї улюбленої страви приготування досить багато, проте класичний варіант включає докторську ковбасу, квашені огірки, консервований горошок, відварені овочі та майонез.
Якщо хочете здивувати родину та близьких, приготуйте олів’є за рецептом "УНІАН". Вся річ у тому, що горошок у ньому ми замінимо на консервовану кукурудзу, а варену ковбасу — на шинку. Такий салат не залишить байдужим нікого. Поекспериментуємо?
Як приготувати олів'є з консервованою кукурудзою
Інгредієнти:
- кукурудза консервована — 1 банка;
- картопля — 4 шт.;
- морква — 3 шт.;
- шинка — 700 г;
- яйця — 6 шт.;
- солоні огірки — 2 шт.;
- майонез — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю, моркву та яйця відварити, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
- Шинку та огірки також нарізаємо невеликими кубиками та перемішуємо з картоплею, морквою та яйцями.
- З кукурудзи зливаємо рідину, додаємо її до решти інгредієнтів.
- Готовий салат заправляємо майонезом та подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, як приготувати олив’є без м’яса. Спробуйте — вийде не гірше.