Закуска миттєво зникне зі столу: солоний торт із рибними консервами

Читать на русском
Автор

Апетитна закуска до святкового столу

Рибні консерви можуть бути не тільки самостійною стравою, але й складовими салатів. Одним з найпопулярніших є "Мімоза".

Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачний солоний торт з рибних консервів. Він виходить вологим і з особливим смаком, завдяки крекерам, інформують "Рецепти та корисні поради".

Як приготувати торт з рибними консервами

Інгредієнти:

  • яйця — 5 шт.;
  • рибні консерви — 1 банка;
  • крекер несолодкий — 500 г;
  • огірки мариновані — 4 шт.;
  • часник — 2 зуб.;
  • сир — 150 г;
  • майонез — 200-250 р.

Спосіб приготування:

  1. Яйця зварити. Білки відокремити від жовтків.
  2. Білки змішати із майонезом.
  3. Сир натерти на тертці, додати подрібнений часник та майонез.
  4. Огірки нарізати дрібними кубиками.
  5. Далі інгредієнти викласти в такому порядку: 1/3 частина крекера – білок з майонезом – крекер – пом’ята вилкою консерва – огірки – крекер – шар сиру з майонезом.
  6. Зверху салат прикрасити натертим на дрібну тертку жовтком. Прибрати на кілька годин у холодильник.

А якщо ви любите рибні консерви, рекомендуємо також приготувати салат нашвидкуруч. Рибні консерви добре поєднуються з багатьма популярними салатними інгредієнтами.