Закуска миттєво зникне зі столу: солоний торт із рибними консервами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Апетитна закуска до святкового столу
Рибні консерви можуть бути не тільки самостійною стравою, але й складовими салатів. Одним з найпопулярніших є "Мімоза".
Сьогодні ми пропонуємо приготувати смачний солоний торт з рибних консервів. Він виходить вологим і з особливим смаком, завдяки крекерам, інформують "Рецепти та корисні поради".
Як приготувати торт з рибними консервами
Інгредієнти:
- яйця — 5 шт.;
- рибні консерви — 1 банка;
- крекер несолодкий — 500 г;
- огірки мариновані — 4 шт.;
- часник — 2 зуб.;
- сир — 150 г;
- майонез — 200-250 р.
Спосіб приготування:
- Яйця зварити. Білки відокремити від жовтків.
- Білки змішати із майонезом.
- Сир натерти на тертці, додати подрібнений часник та майонез.
- Огірки нарізати дрібними кубиками.
- Далі інгредієнти викласти в такому порядку: 1/3 частина крекера – білок з майонезом – крекер – пом’ята вилкою консерва – огірки – крекер – шар сиру з майонезом.
- Зверху салат прикрасити натертим на дрібну тертку жовтком. Прибрати на кілька годин у холодильник.
А якщо ви любите рибні консерви, рекомендуємо також приготувати салат нашвидкуруч. Рибні консерви добре поєднуються з багатьма популярними салатними інгредієнтами.