Для таких голубців не потрібна духовка: лінивий рецепт для найзайнятіших
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ці голубці врятують, якщо не хочеться довго стояти на кухні
Голубці — одна з найпопулярніших страв, яка підходить і для сімейного обіду, і для святкового столу. Традиційно ми готуємо його з білокачанної капусти, загортаючи фарш з рисом.
Проте всім відомо, що на приготування голубців треба витратити багато часу. Щоб не проводити півдня на кухні, разом з Рixelinform пропонуємо приготувати ліниві голубці. Приготуйте ви їх набагато швидше, але результат вийде не менш смачним.
Як приготувати ледачі голубці
Інгредієнти:
- капуста – 300 г;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- фарш – 500 г;
- рис – 150 г;
- томатна паста – 2 ст. л.;
- сіль — 1 ч. л.;
- перець — 1 ч. л.;
- сметана – 2 ст. л.;
- рослинна олія.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Капусту шаткуємо, моркву і цибулю чистимо. Моркву натираємо на великій тертці, цибулю нарізаємо кубиками.
- На сковороді з розігрітою олією обсмажуємо до м’якості цибулю та моркву. Додаємо фарш та готуємо протягом 7 хвилин, періодично помішуючи.
- Через зазначений час до овочів із фаршем додаємо капусту, ще через 5 хвилин – промитий рис.
- Масу, що вийшла, ретельно перемішуємо, додаємо воду, спеції, томатну пасту і сметану. Готуємо наші ліниві голубці під кришкою ще півгодини.
Готові ліниві голубці подаємо на стіл із домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного.