Без цього крабового салату не обійдеться жодне свято: секретний рецепт
- Автор
- Дата публікації
- Автор
На цей салат приходитимуть усі гості
Без салату з крабовими паличками важко уявити нашу кухню. Ця страва стала традиційною і на святковому столі, і під час сімейних обідів та вечері. Він був і залишається кулінарним хітом. Ми готуємо цей салат, коли хочеться свята без великих витрат, дуже часто ми готуємо саме його. Базовими інгредієнтами у ньому є власне крабові палички, рис, консервована кукурудза, яйця та майонез.
Кожен кулінар має свій варіант цього салату. Разом із Shuba пропонуємо поекспериментувати та приготувати страву з плавленим сиром та пшеничними сухариками. Такий салат ви точно запам’ятаєте.
Як приготувати крабовий салат з плавленим сиром та сухариками
Інгредієнти на 3 порції:
- крабові палички — 250 г;
- плавлений сир — 200 г;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- яйця курячі — 3 шт.;
- сухарики — 70 г;
- консервована кукурудза — 100 г;
- майонез 67% — 100 р.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Яйце відварюємо до готовності, чистимо, натираємо на тертці. Також на дрібній тертці натираємо очищений часник та плавлений сир. Крабові палички нарізаємо.
- Із підготовлених інгредієнтів збираємо салат. Першим шаром йде плавлений сир, зверху відправляємо часник і змащуємо все майонезом. Другим шаром йдуть натерті яйця із сіточкою майонезу нагорі. Третім шаром йдуть крабові палички з тонкою сіточкою майонезу. Далі йдуть пшеничні сухарики, які змащуємо майонезом та останньою кулею додаємо консервовану кукурудзу.
- Готовий салат за бажанням прикрашаємо свіжою зеленню та подаємо на стіл.
Рекомендуємо також приготувати крабовий салат з перцем та томатом за рецептом "Телеграфа". Просто та легко ви приготуєте фантастичну страву.