Відразу готуйте подвійну порцію: курячі відбивні у ніжному клярі

Читать на русском
Автор

Відбивні з курячого філе у сирній шубці вийдуть соковитими та м’якими

Багато любителів курятини неодноразово розмірковували: як зробити так, щоб м’ясо було соковитим після приготування? Деякі маринують його у спеціальному маринаді, інші тушкують у різних соусах.

Ми ж сьогодні пропонуємо приготувати курячі відбивні під смачною сирною шубкою. Сам кляр так і залишається найніжнішим, а м’ясо всередині — соковитим та ароматним, інформують на Facebook-сторінці "Книга рецептів. Смачно і просто".

Як приготувати курячі відбивні в клярі з сиром

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 шт.;
  • твердий сир – 150 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • хмелі-сунелі;
  • сіль;
  • перець;
  • кріп

Спосіб приготування:

  1. Філе порізати на відбивні, відбити.
  2. Посолити, поперчити, додати спеції.
  3. Приготувати кляр — додати до яйця майонез, сіль, спеції, кріп, натертий на великій тертці сир, добре розмішати.
  4. Додати муку, щоб кляр вийшов за консистенцією, як густа сметана.
  5. Кожну відбивну вмочити у клярі та обсмажити на сковороді з двох боків до готовності.

А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція