Відразу готуйте подвійну порцію: курячі відбивні у ніжному клярі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 30105
Відбивні з курячого філе у сирній шубці вийдуть соковитими та м’якими
Багато любителів курятини неодноразово розмірковували: як зробити так, щоб м’ясо було соковитим після приготування? Деякі маринують його у спеціальному маринаді, інші тушкують у різних соусах.
Ми ж сьогодні пропонуємо приготувати курячі відбивні під смачною сирною шубкою. Сам кляр так і залишається найніжнішим, а м’ясо всередині — соковитим та ароматним, інформують на Facebook-сторінці "Книга рецептів. Смачно і просто".
Як приготувати курячі відбивні в клярі з сиром
Інгредієнти:
- куряча грудка – 1 шт.;
- твердий сир – 150 г;
- яйця – 2 шт.;
- майонез – 2 ст. л.;
- борошно — 2 ст. л.;
- хмелі-сунелі;
- сіль;
- перець;
- кріп
Спосіб приготування:
- Філе порізати на відбивні, відбити.
- Посолити, поперчити, додати спеції.
- Приготувати кляр — додати до яйця майонез, сіль, спеції, кріп, натертий на великій тертці сир, добре розмішати.
- Додати муку, щоб кляр вийшов за консистенцією, як густа сметана.
- Кожну відбивну вмочити у клярі та обсмажити на сковороді з двох боків до готовності.
А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція