З цим рецептом рибку полюблять навіть привереди: перетворюємо скумбрію на фантастичну страву

Читати російською
Автор

Кожен укус котлетки – нереальна насолода

Скумбрія – дуже корисний та популярний продукт на нашій кухні. Як правило, на столах вона присутня у маринованому вигляді. Однак що робити, якщо вибагливі діти не хочуть її їсти?

Пропонуємо приготувати з них фантастичні котлетки за рецептом "Важно знать". Вони вийдуть настільки ніжними та смачними, що їх із задоволенням будуть їсти абсолютно всі домашні. Цей рецепт не тільки смачний, а й корисний, а приготування принесе вам навіть задоволення. Соковиті, ніжні, з легким ароматом моря биточки — ідеальна страва для швидкої вечері.

Як приготувати котлети зі скумбрії

Інгредієнти:

  • 2 свіжоморожені скумбрії;
  • 1 яйце;
  • 2 цибулини;
  • 2 картоплини;
  • рослинна олія для смаження;
  • 1–2 скибочки хліба;
  • спеції для риби та сіль.

Спосіб приготування:

  1. Свіжоморожену рибу миємо і позбавляємося голови, нутрощів і кісток. Філе пропускаємо через м’ясорубку.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистості.
  3. Картоплю також чистимо і натираємо на тертці, хліб замочуємо у теплій воді.
  4. Обсмажену цибулю, терту картоплю, віджатий хліб, яйце, сіль та спеції додаємо до рибного фаршу. Все ретельно перемішуємо, формуємо невеликі коржики та обвалюємо їх у борошні.
  5. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.

Рекомендуємо спробувати також овочеві котлети за рецептом "Телеграф". Це надзвичайно смачно.