З цим рецептом рибку полюблять навіть привереди: перетворюємо скумбрію на фантастичну страву
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Кожен укус котлетки – нереальна насолода
Скумбрія – дуже корисний та популярний продукт на нашій кухні. Як правило, на столах вона присутня у маринованому вигляді. Однак що робити, якщо вибагливі діти не хочуть її їсти?
Пропонуємо приготувати з них фантастичні котлетки за рецептом "Важно знать". Вони вийдуть настільки ніжними та смачними, що їх із задоволенням будуть їсти абсолютно всі домашні. Цей рецепт не тільки смачний, а й корисний, а приготування принесе вам навіть задоволення. Соковиті, ніжні, з легким ароматом моря биточки — ідеальна страва для швидкої вечері.
Як приготувати котлети зі скумбрії
Інгредієнти:
- 2 свіжоморожені скумбрії;
- 1 яйце;
- 2 цибулини;
- 2 картоплини;
- рослинна олія для смаження;
- 1–2 скибочки хліба;
- спеції для риби та сіль.
Спосіб приготування:
- Свіжоморожену рибу миємо і позбавляємося голови, нутрощів і кісток. Філе пропускаємо через м’ясорубку.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо на сковороді з олією до золотистості.
- Картоплю також чистимо і натираємо на тертці, хліб замочуємо у теплій воді.
- Обсмажену цибулю, терту картоплю, віджатий хліб, яйце, сіль та спеції додаємо до рибного фаршу. Все ретельно перемішуємо, формуємо невеликі коржики та обвалюємо їх у борошні.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.
Рекомендуємо спробувати також овочеві котлети за рецептом "Телеграф". Це надзвичайно смачно.