Ніхто не здогадається з чого ця страва: соковиті котлети без м'яса (відео)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Котлети виходять досить цікавими на смак
Цибуля є інгредієнтом багатьох страв, її також маринують і подають до м'яса. Проте мало хто вірить, що цей овоч може бути основою смачних котлет.
Втім, це допоки господині не спробують їх приготувати. Такі цибуляні котлетки смакують зі сметаною. Їх можна подавати як самостійну страву, або ж до картоплі чи м'яса, інформують на порталі "Прості рецепти".
Як приготувати цибулеві котлетки
Інгредієнти:
- цибуля — 6 шт.;
- пшеничне борошно — 0,5 склянки;
- кріп (або інша зелень) — за смаком;
- олія — 3 ст. л.;
- сіль, перець — за смаком
Спосіб приготування:
- Цибулю почистити, дрібно порізати.
- Перекласти її в сито, залити окропом, перемішати, залишити на кілька хвилин.
- Зелень помити, нарізати, додати до цибулі, перемішати.
- Додати борошно, сіль, перець, перемішати.
- "Фарш" викладати ложкою на добре розігріту сковороду, обсмажувати на середньому вогні з обох сторін до золотистої скоринки. Якщо котлети розвалюються, можна додати трішки крохмалю.
- Готові котлети викласти на паперову серветку та можна подавати до столу.
Раніше ми писали, як приготувати пісний борщ. Рецепт попросить навіть мама!