Візьміть оселедець, сметану та огірки: близькі не повірять, що ви готуєте соус

Читать на русском
Автор

Відмінне доповнення до будь-якого столу

Смак страви залежить не лише від смаку продуктів та кулінарних здібностей. Багато залежить і від його соусів, які ми додаємо до страви. І якщо ви вже готували домашній майонез і пікантну гірчицю, пропонуємо поекспериментувати та приготувати соус з оселедця.

Саме такий незвичайний додаток до страв пропонують нам "Бабусині рецепти". Такий соус відмінно підійде до будь-якої картоплі, дерунів чи млинців. Впевнені, що без цієї чудової закуски ви не сядете більше обідати.

Як приготувати соус з оселедця

Інгредієнти:

  • філе оселедця – 100 г;
  • солоні огірки – 100 г;
  • сметана 10% — 150 г;
  • зелена або ріпчаста цибуля – 5 стрілок;
  • кріп — 5 гілочок;
  • часник – 1 зубчик (за бажанням);
  • перець – 1/4 ч. л. або на свій смак (за бажанням).

Спосіб приготування:

  1. Філе оселедця та солоні огірки нарізаємо маленькими кубиками.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю та кріп.
  3. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо у салатник чи глибоку ємність.
  4. За бажанням додаємо очищений та пропущений через прес часник, перець, сметану, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

З цим соусом чудово смакуватимуть швейцарські деруни за рецептом "Телеграфа". Вийде неймовірно смачно!