Візьміть оселедець, сметану та огірки: близькі не повірять, що ви готуєте соус
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4170
Відмінне доповнення до будь-якого столу
Смак страви залежить не лише від смаку продуктів та кулінарних здібностей. Багато залежить і від його соусів, які ми додаємо до страви. І якщо ви вже готували домашній майонез і пікантну гірчицю, пропонуємо поекспериментувати та приготувати соус з оселедця.
Саме такий незвичайний додаток до страв пропонують нам "Бабусині рецепти". Такий соус відмінно підійде до будь-якої картоплі, дерунів чи млинців. Впевнені, що без цієї чудової закуски ви не сядете більше обідати.
Як приготувати соус з оселедця
Інгредієнти:
- філе оселедця – 100 г;
- солоні огірки – 100 г;
- сметана 10% — 150 г;
- зелена або ріпчаста цибуля – 5 стрілок;
- кріп — 5 гілочок;
- часник – 1 зубчик (за бажанням);
- перець – 1/4 ч. л. або на свій смак (за бажанням).
Спосіб приготування:
- Філе оселедця та солоні огірки нарізаємо маленькими кубиками.
- Дрібно нарізаємо цибулю та кріп.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо у салатник чи глибоку ємність.
- За бажанням додаємо очищений та пропущений через прес часник, перець, сметану, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
З цим соусом чудово смакуватимуть швейцарські деруни за рецептом "Телеграфа". Вийде неймовірно смачно!