Подруги проситимуть рецепт: найніжніший шоколадний "Брауні"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальна шоколадна випічка
Любителі шоколаду уже ймовірно приготували кекси-п'ятихвилинки у мікрохвильовці, зробили торт "Три шоколади" та наїлися неймовірної шоколадної намазки. А тому ми поспішаємо поділитися іще одним рецептом смакоти — пирога "Брауні".
За цим рецептом випічка виходить ніжною, повітряною, просто тане в роті. А поділилися ним на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати шоколадний "Брауні"
Інгредієнти:
- борошно – 160 г;
- розпушувач – 10 г;
- какао – 50 г;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 160 г;
- ванільний цукор – 10 г;
- молоко – 180 мл;
- олія – 100 мл.
Глазур:
- какао – 2 ст. л.;
- цукор – 5-6 ст. л.;
- молоко – 4 ст. л.;
- вершкове масло – 25 г;
Спосіб приготування:
- Борошно, какао та розпушувач просіяти в миску, перемішати.
- В окрему миску розбити два яйця, всипати цукор та ванільний цукор, перемішати.
- Додати молоко та олію, перемішати.
- Яєчно-молочну масу з'єднати з сухими інгредієнтами, перемішати.
- Вилити тісто у застелену пергаментом форму для випічки, розрівняти лопаткою.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Залишити охолонути та вийняти пиріг із форми.
- Для глазурі потрібно змішати какао, цукор та молоко і підігріти на плиті майже до кипіння та розчинення цукру.
- Зняти з плити, додати масло, перемішати.
- Вилити глазур зверху "Брауні", залишити застигнути й можна подавати до столу.
А якщо ви любитель шоколаду, рекомендуємо приготувати шоколадні смаколики за рецептом "Телеграфа". Таких ласощів ви не знайдете в жодному магазині.