Поки ви готуєте чай - пиріг печеться: сирна випічка "Десятихвилинка"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Випічка виходить розсипчастою та ароматною
Якщо ви чекаєте гостей, а часу на приготування смаколиків обмаль, виручають прості рецепти. Так, можна швиденько приготувати бутерброди-піцу, а на десерт зробити розсипчастий сирний пиріг.
Готується він легко, швидко та з найпростіших продуктів, а гості будуть у захваті. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати сирний пиріг
Інгредієнти:
- борошно пшеничне – 500 г;
- цукор – 250 г;
- яйця курячі – 3 шт.;
- сир домашній – 500 г;
- вершкове масло – 200 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром.
- В окремій мисці змішати борошно, розпушувач та натерте на тертці вершкове масло, розтерти руками в крихту.
- До борошна додати 1/3 яєчної суміші та розмішати руками.
- У чисту миску викласти сир, вилити яєчну суміш, що залишилася та розмішати.
- Форму 22х22 см змастити вершковим маслом, висипати половину крихти.
- Викласти сирну начинку та розрівняти.
- Посипати крихтою, що залишилася та запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 35-40 хвилин.
А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.