Поки ви готуєте чай - пиріг печеться: сирна випічка "Десятихвилинка"

Читать на русском
Автор
99504
Сирний пиріг сподобається гостям та близьким
Сирний пиріг сподобається гостям та близьким. Фото gazdynja.com

Випічка виходить розсипчастою та ароматною

Якщо ви чекаєте гостей, а часу на приготування смаколиків обмаль, виручають прості рецепти. Так, можна швиденько приготувати бутерброди-піцу, а на десерт зробити розсипчастий сирний пиріг.

Готується він легко, швидко та з найпростіших продуктів, а гості будуть у захваті. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати сирний пиріг

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 500 г;
  • цукор – 250 г;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • сир домашній – 500 г;
  • вершкове масло – 200 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром.
  2. В окремій мисці змішати борошно, розпушувач та натерте на тертці вершкове масло, розтерти руками в крихту.
  3. До борошна додати 1/3 яєчної суміші та розмішати руками.
  4. У чисту миску викласти сир, вилити яєчну суміш, що залишилася та розмішати.
  5. Форму 22х22 см змастити вершковим маслом, висипати половину крихти.
  6. Викласти сирну начинку та розрівняти.
  7. Посипати крихтою, що залишилася та запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 35-40 хвилин.

А якщо ви любите сир, рекомендуємо приготувати пишну сирну ватрушку за рецептом "Телеграфа". Випічка здивує вас ароматом і приголомшливим смаком, що повертає дитинство.