Швидкий рецепт вечері для найзайнятіших: раз-два — і курочка готова

Читать на русском
Автор

Жодних "танців з бубном" на кухні

Без курячого м’яса важко уявити наше меню. З курятини можна приготувати неймовірну кількість найрізноманітніших страв.

Якщо ж домашнім набридли стандартні рецепти, пропонуємо приготувати незвичайну курку з грибами. Легку та смачну страву ви приготуєте дуже швидко, а результат вразить смакові рецептори абсолютно всіх. Рецептом смакоти ділиться "Важно знать".

Як приготувати курку з грибами

Інгредієнти:

  • 700 г курячого філе;
  • 250 г свіжих печериць;
  • 100 мл вершків 12%;
  • 1 ст. л. рафінованої рослинної олії;
  • 0,5 ч. л. сушеного чебрецю;
  • 0,5 ч. л. сушеного чебрецю;
  • 2 зубчики часнику;
  • перець, сіль до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, нарізаємо шматочками середніх розмірів, викладаємо у форму для запікання, посолимо і перчимо до смаку.
  2. Печериці миємо, сушимо і кожен гриб ріжемо на чотири частини.
  3. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо печериці та смажимо їх близько 7 хвилин до золотистої скоринки, помішуючи. Додаємо вершки, часник та чебрець.
  5. Готові гриби відправляємо у форму до підготовленого м’яса, ретельно перемішуємо та запікаємо 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

З куркою також можна приготувати приголомшливий суп з галушками. Він урятує вас після свят.