Олівʼє по-закарпатськи, втричі смачніше, ніж класичне: такого салату ви ще не готували
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такий салат можна готувати і на свято, і на щодень
Ми розповідали, як приготувати "Чоловічий каприз" набагато смачніше. Тепер ділимось рецептом чудового салату олів’є по-закарпатськи.
Виходить значно смачніше і ситніше. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- Картопля варена — 6-7 шт.
- Яйця — 8 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Морква варена — 2 шт.
- Мариновані білі гриби — 400 г
- Кукурудза — 1 баночка
- Мариновані огірки — кілька штук
- Сіль, перець
- Майонез
Спосіб приготування:
- Картоплю та моркву відварюємо. Чекаємо, поки овочі охолонуть до кімнатної температури. Чистимо та нарізаємо кубиками.
- Яйця також відварюємо. Коли вони охолонуть, чистимо від шкаралупи і також нарізаємо кубиками. Нарізаємо мариновані гриби та додаємо їх до інших інгредієнтів.
- Цибульку нарізаємо дрібно. На кінець кришимо дрібними кубиками огірки та всипаємо кукурудзу, з якої попередньо злили всю рідину. Додаємо сіль, перець та майонез. Добре усе перемішуємо.
Виходить дуже смачний і ситний салат. Він пасує як до щоденного раціону, так і на свято. Також ми ділились рецептом оригінальної крабової закуски.