Олівʼє по-закарпатськи, втричі смачніше, ніж класичне: такого салату ви ще не готували

Читать на русском
Автор

Такий салат можна готувати і на свято, і на щодень

Ми розповідали, як приготувати "Чоловічий каприз" набагато смачніше. Тепер ділимось рецептом чудового салату олів’є по-закарпатськи.

Виходить значно смачніше і ситніше. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • Картопля варена — 6-7 шт.
  • Яйця — 8 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква варена — 2 шт.
  • Мариновані білі гриби — 400 г
  • Кукурудза — 1 баночка
  • Мариновані огірки — кілька штук
  • Сіль, перець
  • Майонез

Спосіб приготування:

  1. Картоплю та моркву відварюємо. Чекаємо, поки овочі охолонуть до кімнатної температури. Чистимо та нарізаємо кубиками.
  2. Яйця також відварюємо. Коли вони охолонуть, чистимо від шкаралупи і також нарізаємо кубиками. Нарізаємо мариновані гриби та додаємо їх до інших інгредієнтів.
  3. Цибульку нарізаємо дрібно. На кінець кришимо дрібними кубиками огірки та всипаємо кукурудзу, з якої попередньо злили всю рідину. Додаємо сіль, перець та майонез. Добре усе перемішуємо.

Виходить дуже смачний і ситний салат. Він пасує як до щоденного раціону, так і на свято. Також ми ділились рецептом оригінальної крабової закуски.