Такі котлетки готують в Іспанії: секрет цієї пишності і унікального смаку — в одному інгредієнті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Спробуйте — і звичайних котлет вже не захочете
Ми розповідали, як приготувати особливо смачні котлети з курячої грудки. Тепер розповідаємо, як котлети готують в Іспанії.
Іспанські котлети відрізняються від традиційних українських тим, що в них замість молока і хліба кладуть кефір і соду. Це не лише робить їх легкими і пишними, а також допомагає уникнути ефекту спресованості м'яса. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".
Інгредієнти:
- 500 г фаршу
- 200 г кефіру
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. цукру
- 100 г борошна
- 1 ч. л. соди
- часник
- панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
- У мисці змішайте фарш, соду, кефір, яйце, сіль і цукор. Пропустіть цибулю та часник через м'ясорубку і додайте в фарш.
- Просійте борошно в миску з м’ясом і добре перемішайте фарш. Дайте йому трохи постояти в холодильнику.
- Сформуйте і запаніруйте котлети. Для панірування котлет можна використовувати борошно, панірувальні сухарі або кукурудзяні пластівці.
- Розігрійте сковороду з олією і обсмажте котлети з двох боків до золотистого кольору.
- Потім переверніть котлети на інший бік, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин на мінімальному вогні.
Подавати такі котлети дуже смачно зі сметаною і свіжою зеленню. Також ми розповідали, як приготувати чудове картопляне пюре без масла чи молока — воно буде ідеальним гарніром до таких котлеток.