Усі змішали — і в духовку: нереально смачний пиріг із пари бананів та півсклянки борошна

Читати російською
Автор

Нереально смачно та неймовірно швидко

Різноманітні заливні пироги люблять і дорослі, і діти. Смачне тісто, соковита начинка — ну як відмовитися від такої смакоти?

Рецепт бананового заливного пирога від "Важно знать" сподобається вам ще й тим, що він дуже простий у приготуванні — вам не потрібно стояти годинами біля плити швидко. Такі ласощі з простих інгредієнтів підійдуть і для швидкого перекусу, і для сімейного обіду, і для вечірнього чаювання. Варто лише скуштувати раз — і такий пиріг часто буде на вашому столі.

Як приготувати банановий заливний пиріг

Інгредієнти:

  • 70 г борошна;
  • 50 г цукру;
  • 2 банани;
  • 2 великі курячі яйця;
  • вершкове масло;
  • ванільний цукор.

Спосіб приготування:

  1. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, духовку розігріваємо до 180 градусів.
  2. Банани нарізаємо невеликими шматочками та викладаємо на дно форми.
  3. В окремій посудині змішуємо яйця із цукром. За допомогою міксера збиваємо все до однорідного стану.
  4. В отриману масу додаємо просіяне борошно, ванільний цукор і все обережно перемішуємо.
  5. Приготовленим тістом заливаємо банани у формі та відправляємо у духовку на 30 хвилин.

А щоб випічка довгий час не черствіла, потрібно додати туди лише один інгредієнт. Ви зможете насолоджуватися пирогом довгий час.