Усі змішали — і в духовку: нереально смачний пиріг із пари бананів та півсклянки борошна
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 59499
Нереально смачно та неймовірно швидко
Різноманітні заливні пироги люблять і дорослі, і діти. Смачне тісто, соковита начинка — ну як відмовитися від такої смакоти?
Рецепт бананового заливного пирога від "Важно знать" сподобається вам ще й тим, що він дуже простий у приготуванні — вам не потрібно стояти годинами біля плити швидко. Такі ласощі з простих інгредієнтів підійдуть і для швидкого перекусу, і для сімейного обіду, і для вечірнього чаювання. Варто лише скуштувати раз — і такий пиріг часто буде на вашому столі.
Як приготувати банановий заливний пиріг
Інгредієнти:
- 70 г борошна;
- 50 г цукру;
- 2 банани;
- 2 великі курячі яйця;
- вершкове масло;
- ванільний цукор.
Спосіб приготування:
- Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, духовку розігріваємо до 180 градусів.
- Банани нарізаємо невеликими шматочками та викладаємо на дно форми.
- В окремій посудині змішуємо яйця із цукром. За допомогою міксера збиваємо все до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо просіяне борошно, ванільний цукор і все обережно перемішуємо.
- Приготовленим тістом заливаємо банани у формі та відправляємо у духовку на 30 хвилин.
А щоб випічка довгий час не черствіла, потрібно додати туди лише один інгредієнт. Ви зможете насолоджуватися пирогом довгий час.