Усі змішали — і в духовку: нереально смачний пиріг із пари бананів та півсклянки борошна

Читать на русском
Автор
59605
Вам не доведеться годинами стояти біля плити
Вам не доведеться годинами стояти біля плити. Фото vazhnoznat.com

Нереально смачно та неймовірно швидко

Різноманітні заливні пироги люблять і дорослі, і діти. Смачне тісто, соковита начинка — ну як відмовитися від такої смакоти?

Рецепт бананового заливного пирога від "Важно знать" сподобається вам ще й тим, що він дуже простий у приготуванні — вам не потрібно стояти годинами біля плити швидко. Такі ласощі з простих інгредієнтів підійдуть і для швидкого перекусу, і для сімейного обіду, і для вечірнього чаювання. Варто лише скуштувати раз — і такий пиріг часто буде на вашому столі.

Як приготувати банановий заливний пиріг

Інгредієнти:

  • 70 г борошна;
  • 50 г цукру;
  • 2 банани;
  • 2 великі курячі яйця;
  • вершкове масло;
  • ванільний цукор.

Спосіб приготування:

  1. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом, духовку розігріваємо до 180 градусів.
  2. Банани нарізаємо невеликими шматочками та викладаємо на дно форми.
  3. В окремій посудині змішуємо яйця із цукром. За допомогою міксера збиваємо все до однорідного стану.
  4. В отриману масу додаємо просіяне борошно, ванільний цукор і все обережно перемішуємо.
  5. Приготовленим тістом заливаємо банани у формі та відправляємо у духовку на 30 хвилин.

А щоб випічка довгий час не черствіла, потрібно додати туди лише один інгредієнт. Ви зможете насолоджуватися пирогом довгий час.