Два банани і склянка вівсяних пластівців: для смачного печива вам не потрібне ні борошно, ні яйця

Читать на русском
Автор
Смачне печиво готувати дуже просто Смачне печиво готувати дуже просто

Цей рецепт завжди буде під рукою

Домашнє вівсяне печиво – це безпрограшний варіант для чаювання. Воно не тільки смачне та корисне, але ще й бюджетне. Цю смакоту можна приготувати навіть без борошна та яєць, всього з кількох простих інгредієнтів.

Рецепт печива від "Важно знать" — це просто знахідка для економних господарок, які дбають про свій бюджет. Така випічка виходить хрусткою зовні та ніжною всередині, з неповторною консистенцією та особливим ароматом. Перевіримо?

Як приготувати вівсяне печиво без борошна та яєць

Інгредієнти:

  • 2 великих та стиглих банана;
  • 300 мл вівсяних пластівців (1 склянка);
  • 0,5 ч. л. розпушувача;
  • волоські горіхи, мед за бажанням;
  • кориці.

Спосіб приготування:

  1. Банани чистимо, нарізаємо на шматочки та пюруємо.
  2. У бананове пюре додаємо вівсяні пластівці та перемішуємо до однорідної консистенції — має вийти тісто густе.
  3. Відправляємо в тісто розпушувач і додаємо за бажанням інші інгредієнти: волоські горіхи, мед, корицю і ваніль. Все ретельно перемішуємо. Даємо тісту трохи "відпочити".
  4. Нагріваємо духовку до 180 градусів, а деко застилаємо пергаментним папером і змащуємо олією.
  5. Тісто перемішуємо, викладаємо на деко невеликими коржами та відправляємо в духовку на 20 хвилин.

Смачне, хрумке та ароматне печиво подаємо з улюбленим напоєм і насолоджуємося. Смачного!