Два банани і склянка вівсяних пластівців: для смачного печива вам не потрібне ні борошно, ні яйця

Читать на русском
Автор

Цей рецепт завжди буде під рукою

Домашнє вівсяне печиво – це безпрограшний варіант для чаювання. Воно не тільки смачне та корисне, але ще й бюджетне. Цю смакоту можна приготувати навіть без борошна та яєць, всього з кількох простих інгредієнтів.

Рецепт печива від "Важно знать" — це просто знахідка для економних господарок, які дбають про свій бюджет. Така випічка виходить хрусткою зовні та ніжною всередині, з неповторною консистенцією та особливим ароматом. Перевіримо?

Як приготувати вівсяне печиво без борошна та яєць

Інгредієнти:

  • 2 великих та стиглих банана;
  • 300 мл вівсяних пластівців (1 склянка);
  • 0,5 ч. л. розпушувача;
  • волоські горіхи, мед за бажанням;
  • кориці.

Спосіб приготування:

  1. Банани чистимо, нарізаємо на шматочки та пюруємо.
  2. У бананове пюре додаємо вівсяні пластівці та перемішуємо до однорідної консистенції — має вийти тісто густе.
  3. Відправляємо в тісто розпушувач і додаємо за бажанням інші інгредієнти: волоські горіхи, мед, корицю і ваніль. Все ретельно перемішуємо. Даємо тісту трохи "відпочити".
  4. Нагріваємо духовку до 180 градусів, а деко застилаємо пергаментним папером і змащуємо олією.
  5. Тісто перемішуємо, викладаємо на деко невеликими коржами та відправляємо в духовку на 20 хвилин.

Смачне, хрумке та ароматне печиво подаємо з улюбленим напоєм і насолоджуємося. Смачного!