Два банани і склянка вівсяних пластівців: для смачного печива вам не потрібне ні борошно, ні яйця
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 32000
Цей рецепт завжди буде під рукою
Домашнє вівсяне печиво – це безпрограшний варіант для чаювання. Воно не тільки смачне та корисне, але ще й бюджетне. Цю смакоту можна приготувати навіть без борошна та яєць, всього з кількох простих інгредієнтів.
Рецепт печива від "Важно знать" — це просто знахідка для економних господарок, які дбають про свій бюджет. Така випічка виходить хрусткою зовні та ніжною всередині, з неповторною консистенцією та особливим ароматом. Перевіримо?
Як приготувати вівсяне печиво без борошна та яєць
Інгредієнти:
- 2 великих та стиглих банана;
- 300 мл вівсяних пластівців (1 склянка);
- 0,5 ч. л. розпушувача;
- волоські горіхи, мед за бажанням;
- кориці.
Спосіб приготування:
- Банани чистимо, нарізаємо на шматочки та пюруємо.
- У бананове пюре додаємо вівсяні пластівці та перемішуємо до однорідної консистенції — має вийти тісто густе.
- Відправляємо в тісто розпушувач і додаємо за бажанням інші інгредієнти: волоські горіхи, мед, корицю і ваніль. Все ретельно перемішуємо. Даємо тісту трохи "відпочити".
- Нагріваємо духовку до 180 градусів, а деко застилаємо пергаментним папером і змащуємо олією.
- Тісто перемішуємо, викладаємо на деко невеликими коржами та відправляємо в духовку на 20 хвилин.
Смачне, хрумке та ароматне печиво подаємо з улюбленим напоєм і насолоджуємося. Смачного!