Вам залишиться тільки увімкнути чайник: сніданок за цим рецептом вам легко приготує дитина
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вжух — і страва на столі
Хочеться поснідати швидко і ситно, але класичний омлет набрид? Пропонуємо поекспериментувати та приготувати незвичайний омлет із лавашем.
Страва за рецептом Today на смак дуже нагадає вам піцу, але готується набагато швидше і простіше — такий сніданок приготувати навіть дитина. До речі, м’ясо або шинку можна замінити на ковбаски, овочі або інші продукти за смаком. Це чудовий спосіб урізноманітнити ваше меню та побалувати близьких смачною стравою.
Як приготувати омлет з лавашем на сковороді
Інгредієнти:
- 1 тонкий лаваш;
- 3 яйця;
- 125 мл молока;
- 70 г сиру;
- 150 г відвареного м’яса або шинки;
- 3 гілочки кропу;
- 0,25 ч. л. солі;
- 2 ст. л. олії.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці збиваємо до однорідного стану яйця з молоком та сіллю.
- Дрібно нарізаємо м’ясо або шинку, відправляємо в яєчно-молочну суміш і ретельно перемішуємо.
- Твердий сир натираємо на великій тертці, відправляємо в масу яєчну і знову все перемішуємо.
- Зелень кропу дрібно нарізаємо, лаваш – невеликими шматочками. Відправляємо підготовлені інгредієнти в яєчну суміш, знову ретельно перемішуємо і приправляємо на смак улюбленими спеціями.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, виливаємо омлет і розрівнюємо лопаткою. Готуємо під кришкою близько 10 хвилин, після чого перевертаємо на інший бік і смажимо ще близько 5 хвилин.
Подаємо омлет з лавашем разом з ароматною кавою. Смачного.