В Австралії обожнюють цей десерт: шоколадну смакоту з кокосом легко приготувати вдома
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Встояти перед неповторним смаком солодощів неможливо
На вечерю з друзями можна приготувати традиційну італійську страву — лазанью, а на десерт подати тістечка, які часто готують та люблять в Австралії. Десерт під назвою ламінгтон є бісквітом, покритим шоколадною глазур’ю і обвалений у кокосовій стружці.
Такий десерт легко приготувати вдома і він сподобається гостям. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати ламінгтон
Інгредієнти:
Бісквіт
- 3 яйця;
- 120 г вершкового масла;
- 120-150 г цукру;
- 10 г ванільного цукру;
- 130 мл молока;
- 10 г розпушувача;
- 200-250 г борошна
Глазур
- 300-400 г цукрової пудри (або цукру);
- 35 г какао-порошку;
- 30 г вершкового масла;
- 130 мл молока;
Також
- 100-150 г кокосової стружки;
Спосіб приготування:
- Масло розтерти з цукром та ванільним цукром.
- Додати яйця, перемішати.
- Додати борошно, перемішати.
- Додати половину молока, перемішати.
- Додати половину борошна, що залишилося, перемішати.
- Додати молоко, що залишилося, перемішати.
- Знову додати борошно, що залишилося, перемішати.
- Тісто вилити у форму, застелену пергаментом.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Готовий бісквіт остудити, нарізувати на квадрати 5×5 см.
- Приготувати глазур, змішавши пудру, какао, молоко та олію та підігрівши все на водяній бані до однорідної консистенції.
- Обваляти шматочки бісквіта в глазурі, а потім обваляти в кокосовій стружці.
А якщо ви любите смачні тістечка, рекомендуємо приготувати смачні пончики за бабусиним рецептом. Цю смакоту з’їдять до останньої крихти.