Готуватимете відбивні тільки так: додайте секретний інгредієнт до кляру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вечеря для всієї сім'ї нашвидкуруч
Відбивні є досить популярною буденною стравою чи не у кожному домі. Дехто додає до них гірчицю, ще хтось — сухий часник, а ми пропонуємо приготувати незвичайний кляр, що зробить їх ще смачнішими.
Так, додавши до яйця сир, м'ясо стане ще соковитішим, а кляр — більш щільним. А рецептом з нами поділилися на порталі "Бабусині рецепти".
Як приготувати смачні відбивні
Інгредієнти:
- яйце – 2 шт.;
- свинина – 0,5 кг;
- твердий сир – 100 г;
- сіль — за смаком;
- чорний перець (мелений) – за смаком;
- мускатний горіх – 2 дрібки;
- пшеничне борошно – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- М'ясо промити, обсушити, нарізати тонкими слайсами, відбити.
- Відбиті шматочки посолити та поперчити за смаком.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- У глибокій мисці збити вінчиком яйця, трішки посолити, додати мускатний горіх та спеції за смаком.
- Додати сир, перемішати.
- Кожен шматочок м'яса по черзі обваляти у борошні, потім у яйці, повторити двічі та викласти на розігріту з олією сковороду.
- Коли кляр добре схопиться, перевернути м'ясо, обсмажити з іншого боку до готовності.
- Готові відбивні викласти на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир.
Раніше ми писали, як приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція