Жодного святкового столу без цього "Монаха": салат, який підкорить усіх гостей
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Простота приготування та неповторний смак — це все про "Монах"
Здається, немає простішої у приготуванні страви, ніж салат. Потрібно просто необхідні інгредієнти, змішати або викласти шарами — і нереальна смакота на столі.
Сьогодні ми з "Бабусиними рецептами" пропонуємо здивувати близьких та гостей неймовірним м’ясним салатом "Монахом". Варто приготувати раз – і ця страва завжди буде на святковому столі. Неймовірне поєднання інгредієнтів захопить усіх, хто спробує хоча б ложку.
Як приготувати м'ясний салат "Монах"
Інгредієнти:
- куряче філе — 2 шт.;
- морква – 2 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- майонез – 5 ст. л.;
- картопля – 4 шт.;
- яйця – 5 шт.;
- огірки солоні – 4 шт.;
- зелена цибуля – пучок;
- твердий сир – 150 г;
- сіль — ½ ч. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, відварюємо до готовності. Коли вона охолоне, чистимо, натираємо на великій тертці, викладаємо першим шаром і змащуємо майонезом.
- Наступним шаром викладаємо подрібнені солоні огірки й також змащуємо майонезом.
- Відварюємо до готовності куряче філе, розбираємо на волокна та викладаємо наступним шаром, який також змащуємо майонезом.
- Варимо круто яйця, чистимо, натираємо на великій тертці. Разом із подрібненою цибулею викладаємо їх на м’ясний шар, покриваємо майонезом.
- Моркву натираємо на великій тертці, змішуємо з подрібненим часником та столовою ложкою майонезом. Викладаємо наступним шаром.
- Салат прикрашаємо шапочкою з тертого твердого сиру, за бажанням — кінзою та петрушкою та подаємо до столу.
Якщо приготуєте до "Монаха" віденський шніцель — гості просто ахнуть від захоплення. Спробуйте і переконайтеся самі.